Valmista itse ketsuppia.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 3 tomaattia
- 2 valkosipulinkynttä
- 4 rkl öljyä
- 2 dl tomaattipyreetä
- 2 rkl sokeria
- 2 rkl valkoviinietikkaa
- ripaus mustapippuria
Valmistusohje
Pilko tomaatit ja valkosipuli ja kuullota niitä öljyssä.
Sekoita tomaattipyree joukkoon ja mausta sokerilla, etikalla ja mustapippurilla.
Kun sose kiehahtaa, ota se pois hellalta ja soseuta sileäksi sauvasekoittimella.
Käytä ketsuppia lisukkeena.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
-
Lataa lisää
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.