Ketsuppi

Valmista itse ketsuppia.

Ainekset

  • 3 tomaattia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 4 rkl öljyä
  • 2 dl tomaattipyreetä
  • 2 rkl sokeria
  • 2 rkl valkoviinietikkaa
  • ripaus mustapippuria

Valmistusohje

Pilko tomaatit ja valkosipuli ja kuullota niitä öljyssä.

Sekoita tomaattipyree joukkoon ja mausta sokerilla, etikalla ja mustapippurilla.

Kun sose kiehahtaa, ota se pois hellalta ja soseuta sileäksi sauvasekoittimella.

Käytä ketsuppia lisukkeena.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja