Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kesäsilakat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tarjoile tämä maukas arkiruoka lämpimänä vastakeitettyjen uusien perunoiden kera.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton

4 hengelle

  • 600 g silakkafileitä
  • 3 tl suolaa
  • voita paistovuokaan
  • 4-5 tomaattia
  • 1 dl hienonnettua tilliä
  • 10-15 murskattua maustepippuria
  • 5-10 murskattua valkopippuria
  • 2 rkl voita
  • 1-2 dl kermaa

Valmistusohje

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen. Suolaa kevyesti silakoiden lihapuoli ja kääri fileet rullalle nahkapuoli ulospäin. Lado rullat vieriviereen riveihin voideltuun uunivuokaan.

2. Huuhtele, viipaloi ja suolaa kevyesti tomaatit ja asettele siivut rivien väleihin. Sirottele päälle tillisilppu ja pippurimurske sekä voinokareita.

3. Mausta kerma suolalla ja kaada vuokaan. Paista noin 20 minuuttia.

Lisää aiheesta:

Talon rapusilakatKotoiset silakkarullatSaaristolaissilakatEmännän maukkaat mätitahnasilakatTomaattisilakatMurekkeella täytetty lampaanrinta
UunisilakkaKananmunatonGluteenitonPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Uunisilakka
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Juhannuksen rapusilakat

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Rapusilakat

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Talon rapusilakat

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Silakat tomaattimehussa

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Saaristolaissilakat