Kesäsalaatti savukalalla
Julkaistu
Käytä mieluiten pieniä kaloja tai fileitä. Myös muu kala sopii.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 4 savustettua turskafileetä
- 1 salaatinkerä
- 6 keitettyä munaa, lohkoina
- hienonnettua tilliä
Kastike
- 3 rkl sinappia
- 2 tl kidesokeria
- 2 tl viinietikkaa
- 2 rkl vettä
- 3 rkl rapsiöljyä
- 1 dl kermaviiliä
- 2 rkl keltaisia sinapinsiemeniä
Valmistusohje
1. Sekoita kastike.
2. Asettele salaattia vadin pohjalle, asettele kalat ja kananmunalohkot päälle.
3. Kaada kastike kalan päälle, koristele tillillä ja halutessasi sinapinsiemenillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria