Kesän paras feta-papusalaatti
Julkaistu
Kristan salaatti on täynnä kesän makuja.Salaattijuusto viimeistelee kokonaisuuden.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- noin 250 g fetajuustoa
- 200 g säilöttyjä voi- ym.papuja
- 125 g punaisia kirsikkatomaatteja
- 125 g keltaisia kirsikkatomaatteja
- 1/2 punasipuli
- 1 ruukku vuonankaalia
Kastike
- 1 valkosipulinkynsi
- 3 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl valkoista balsamiviinietikkaa
- 1/2 tl sokeria
- noin 1/2 tl suolaa
- ripaus rouhittua rosépippuria
- ripaus rouhittua viherpippuria
Pinnalle
- Pinjansiemen-, karpalo-, ja kurpitsansiemensekoitus
Valmistusohje
Valuta feta liemestään. Valuta ja huuhtele pavut kastikkeesta. Puolita kirsikkatomaatit. Kuori ja hienonna punasipuli. Sekoita kaikki ainekset keskenään.
Kuori ja murskaa valkosipulinkynsi kastiketta varten. Sekoita loput kastikkeen ainekset joukkoon. Kääntele kastike salaatin joukkoon. Ripottele pinnalle salaattijuustopaketin siemen-marjasekoitus.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka