Kesälounas
Tämä on ruokalaji laiskoihin kesäpäiviin. Maukasta ja superhelppoa.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 2 rasiaa matjessilliä
Kastike
- 2 dl kermaviiliä
- 2 rkl majoneesia
- 2 tl currya
- 1 pieni purjo
- 3 rkl hienonnettua tilliä
Valmistusohje
1. Kaada silleistä liemi pois, asettele fileet vadille.
2. Sekoita kermaviili, majoneesi, curry ja hieman tilliä. Asettele kastike sillien ympärille. Suikaloi purjo hienoksi ja asettele kastikkeen päälle. Ripottele päälle loput tillistä. Tarjoile vastakeitettyjen uusien perunoiden kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka