Kesäkurpitsaa juuston kera
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5659148/landscape16_9/515/290/698320d54e0614c30c3678e2694b29fe/lc/931862-165.jpg)
Julkaistu
Varsinkin syksyisin kesäkurpitsaa eli zucchinia on usein tarjolla edullisesti. Sitä käytetään moniin välimerellisiin ruokiin, mutta tämä lisäkeruoka on ylivoimaisen helppo ja nopea valmistaa - ja hyvää.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 4 hengelle
Raaka-aineet
- 400 g kesäkurpitsaa
- 1 rkl salottisipulisilppua
- 100 g juustoraastetta
- 1 rkl oliiviöljyä
- suolaa ja valkopippuria myllystä
Valmistusohje
1. Kuori kesäkurpitsa ja raasta se karkealla terällä, kuten juustokin.
2. Kääntele kurpitsasuikaleet ja sipulisilppu öljyssä pannulla minuutin verran. Mausta suolalla ja vastajauhetulla valkopippurilla ja sirottele juustoraaste päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka