Kesäjälkiruoka
Julkaistu
Viileää, raikasta ja maukasta!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 1 l mansikoita
- 1 tuore ananas tai viipaleita purkista
- ½ -1 dl sokeria
- 1 dl kuohuviiniä
Valmistusohje
1. Leikkaa ananaksesta hedelmäliha, poista kova juuriosa, jos ananas on tuore. Leikkaa viipaleiksi.
2. Sekoita marjoja ja hedelmäpaloja kulhoon sokerin kera. Kaada päälle viini, anna vetäytyä muutama tunti ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Jäädytetty nutella-juustokakku
-
Taivaallinen omenahillo
-
Anun mokkakakku
-
Mokkapalat
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti