Kesäjälkiruoka

Viileää, raikasta ja maukasta!

Neljälle

  • 1 l mansikoita
  • 1 tuore ananas tai viipaleita purkista
  • ½ -1 dl sokeria
  • 1 dl kuohuviiniä

Valmistusohje

1. Leikkaa ananaksesta hedelmäliha, poista kova juuriosa, jos ananas on tuore. Leikkaa viipaleiksi.

2. Sekoita marjoja ja hedelmäpaloja kulhoon sokerin kera. Kaada päälle viini, anna vetäytyä muutama tunti ennen tarjoilua.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!