Kesäinen juustosalaatti
Rapea salaatti rouskuu mukavasti suussa. Pähkinät, täysjyväleipä ja salaattijuusto antavat kesäiselle salaatille ruokaisuutta.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Kasvisruoka
Ainekset
- 1 prk salaattijuustoa
- 2 ruukkua vihreää salaattia
- nippu uusia porkkanoita
- 2 uutta sipulia
- 10 retiisiä
- pala kurkkua
- kirveliä
- 30 g saksanpähkinöitä
- oliiviöljyä
- balsamicoa
- 4 palaa täysjyväleipää
- 1 valkosipulinkynsi
Valmistusohje
Revi salaatit kulhoon. Viipaloi porkkanat, sipulit, retiisit ja kurkku aivan ohuiksi viipaleiksi sekaan. Silppua myös sipulinvarret salaattiin.
Nypi kirveliä salaatin mausteeksi ja sekoita pähkinät sen joukkoon. Roiskuttele balsamicoa ja oliiviöljyä mukaan ja sekoita salaatti hyvin.
Kuumenna oliiviöljyä pannulla ja mausta valkosipulilla. Paista leipä viipaleina, tankoina tai kuutioina rapeaksi ja mausta suolalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa