Keltainen riisi
Julkaistu
Värjää riisi keltaiseksi! Helpoiten teet sen kurkumalla, joka antaa riisille myös miedon aromaattista makua. Tuplaa resepti jos ruokailijoita on paljon. Keltainen riisi näyttää kauniilta myös seisovassa pöydässä.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 3 dl riisiä
- 6 dl vettä
- 3 tl kurkumaa
- ½ tl suolaa
Valmistusohje
1. Kaada vesi kattilaan, lisää kurkuma ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää riisi ja suola. Keitä n. 20 minuuttia tai kunnes kaikki vesi on imeytynyt riisiin.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan