Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Keitetyt lohikyljykset parsan ja sahramikastikkeen kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton

Neljälle

  • 4 lohikyljystä
  • 1 ½ dl kalalientä
  • 3 dl crème fraichea (ranskankermaa)
  • ½ g sahramia
  • ½ tl suolaa
  • keitettyjä perunoita
  • 250 g pakasteparsaa

Valmistusohje

1. Sekoita ranskankerma, sahrami ja suola. Anna kastikkeen maustua, jotta varsinkin sahramin aromit pääsevät oikeuksiinsa. Laita perunat kiehumaan ja kuumenna parsat pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Keitä lohikyljyksiä kalaliemessä 5-8 minuuttia niiden koosta riippuen.

3. Jos haluat lämmintä sahramikastiketta, kuumenna se. Tarjoile se muuten sellaisenaan vastakeitetyn lohen, perunoiden ja parsan kera. Vinkki: Jos sinulla on kotona tilkka valkoviiniä, lohen voi mainiosti myös keittää viinissä.

Tuoreet tai pakastetut lohikyljykset tai lohen annospalat ovat täydellistä pikaruokaa. Ehdit valmistella sekä kalan että vihannekset perunoiden kiehuessa. Sahramikastike on maukas lisä, sen voi tarjoilla kylmänä tai lämpimänä.

Lisää aiheesta:

Keitettyä lohtaLohi-parsakaalikastike pastalleMeriantura MeunièreKyljykset korvasienimuhennoksellaTacokalaKeitettyä turskaa persiljakastikkeessa
LohikyljyksetKananmunatonGluteenitonPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Lohikyljykset
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Lohi tillikermassa

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Kevyesti graavatut lohimedaljongit

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Lohiperhoset kurkkukastikkeen kera

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Grillatut lohikyljykset pinaatilla tomaatissa

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Lohikyljykset pinaattipedillä