Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Keitettyjä rapuja ja tilliä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tinan herkullisen rapureseptin salaisuus on keitinliemessä. Ruotsin suosikkikokki maustaa liemen oluella!

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon

Ainekset

  • 4 annosta

Ainekset

  • 35 elävää rapua
  • 6 l vettä
  • 3 pulloa olutta
  • 275 g karkeaa suolaa
  • 10 sokeripalaa
  • paljon tilliä

Valmistusohje

Kuumenna vesi, olut, suola, sokeri ja tilli kiehuvaksi. Lisää ravut ja anna kiehua noin 5 minuuttia. Poista ravut vedestä ja aseta ne suureen kulhoon. Anna keitinliemen jäähtyä ja kaada se sitten takaisin rapujen päälle.

Anna rapujen olla liemessä tarjoamiseen saakka.

Lisää aiheesta:

RapukeittoKruunutillikeitto ja ravunpyrstötRapujen keitinliemiKeitetyt taskuravutSomalialainen rapupataKeitetyt meriravut
RapuherkutKananmunatonLaktoositonSesongitPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Rapuherkut
  • 09.06.201414:52
    Päivän resepti

    Mango-rapusalaatti

  • 21.10.201307:42
    Makuja

    Merirapuja ja chorizomakkaraa

  • 18.02.201300:00
    Sesongit

    Rapucocktail

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Paistettuja jättirapuja ja mango-avokadosalaattia

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Keitetyt ravut juustolla