Keitettyjä rapuja ja tilliä
Tinan herkullisen rapureseptin salaisuus on keitinliemessä. Ruotsin suosikkikokki maustaa liemen oluella!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Ainekset
- 4 annosta
Ainekset
- 35 elävää rapua
- 6 l vettä
- 3 pulloa olutta
- 275 g karkeaa suolaa
- 10 sokeripalaa
- paljon tilliä
Valmistusohje
Kuumenna vesi, olut, suola, sokeri ja tilli kiehuvaksi. Lisää ravut ja anna kiehua noin 5 minuuttia. Poista ravut vedestä ja aseta ne suureen kulhoon. Anna keitinliemen jäähtyä ja kaada se sitten takaisin rapujen päälle.
Anna rapujen olla liemessä tarjoamiseen saakka.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa