Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Keitettyä broileria sienten ja herneiden kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Keittämällä valmistat helposti hyvää! Kanaliemessä keitetty mehukas ja maukas broileri kuuluu lajinsa parhaimmistoon.

  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon

4 annosta

  • 1 iso, tuore broileri
  • 1-1½ litraa kanalientä
  • 100 g sokeriherneitä
  • 3 dl sekasieniä
  • 8 kuorittua puikulaperunaa

Valmistusohje

1. Nosta broileri kattilaan. Broilerin tulee peittää kattilan pohja. Kaada kattilaan niin paljon kanalientä, että broileri juuri ja juuri peittyy. Ota broileri pois kattilasta.

2. Kiehauta kanaliemi. Nosta broileri takaisin kattilaan. Anna sen hautua miedolla lämmöllä noin 45 minuuttia. Poista välillä vaahto. Kun haudutusaikaa on jäljellä 10 minuuttia, lisää sienet ja perunat. Sokeriherneet lisätään vasta, kun aikaa on jäljellä 2 minuuttia.

3. Nosta broileri kattilasta ja leikkaa siitä reisipalat, siipipalat ja neljä rintapalaa. Nosta kunkin ruokailija lautaselle kaksi palaa ja tarjoa lisänä sieniä, sokeriherneitä ja perunoita.

Lisää aiheesta:

KanaliemiKokonaisena keitetty broileriBroileria paistopussissa persiljan ja sitruunan keraKevyt broileripäivällinenLämmittävä kanakeittoHernekeitto savukyljellä
BroileriKevytKananmunatonLaktoositonPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Broileri
  • 04.05.202010:22
    Kaappaus keittiössä -reseptit

    Broileripyörykät – Kari Aihisen helppo resepti

  • 09.04.202010:53
    Uunibroileri

    Pirikanaa Hans Välimäen tapaan eli piri-piri -broileria

  • 31.03.202010:56
    Aasialainen ruoka

    Helppo cashew-kanakastike

  • 12.03.202012:19
    Uunibroileri

    Maitokana Jamie Oliverin tapaan – "Kaikkien aikojen paras kanaresepti"

  • 10.02.202012:26
    Kanapasta

    Katin salmiakkikanapasta – helppo broileriruoka, joka ei jätä ketään kylmäksi