Kauppahallin lohituutit
Julkaistu
Kokonainen pieni lounas.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 150 g kylmäsavulohta
Täyte
- 200 g lämminsavulohta
- 2 dl kermaa
- suolaa ja pippuria
- hieman puristettua sitruunamehua
- 1 ½ dl hienonnettua tilliä
- 2 liivatelehteä
- tilliä ja sitruunankuorta koristeluun
Valmistusohje
1. Laita liivatteet tilkkaan kylmää vettä 5 minuutiksi. Nosta ne vedestä ja sulata miedolla lämmöllä.
2. Soseuta savulohi. Sekoita täyte, lisää viimeiseksi liivate.
3. Muotoile kylmäsavulohi tuuteiksi ja täytä ne täytteellä. Koristele.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan