Kauppahallin lohituutit

Kokonainen pieni lounas.

Neljälle

  • 150 g kylmäsavulohta

Täyte

  • 200 g lämminsavulohta
  • 2 dl kermaa
  • suolaa ja pippuria
  • hieman puristettua sitruunamehua
  • 1 ½ dl hienonnettua tilliä
  • 2 liivatelehteä
  • tilliä ja sitruunankuorta koristeluun

Valmistusohje

1. Laita liivatteet tilkkaan kylmää vettä 5 minuutiksi. Nosta ne vedestä ja sulata miedolla lämmöllä.

2. Soseuta savulohi. Sekoita täyte, lisää viimeiseksi liivate.

3. Muotoile kylmäsavulohi tuuteiksi ja täytä ne täytteellä. Koristele.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!