Kauppahallin lohituutit
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5669092/landscape16_9/515/290/316fe23f85c040a5b3bb24c34d823b62/ep/954994-5831.jpg)
Julkaistu
Kokonainen pieni lounas.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 150 g kylmäsavulohta
Täyte
- 200 g lämminsavulohta
- 2 dl kermaa
- suolaa ja pippuria
- hieman puristettua sitruunamehua
- 1 ½ dl hienonnettua tilliä
- 2 liivatelehteä
- tilliä ja sitruunankuorta koristeluun
Valmistusohje
1. Laita liivatteet tilkkaan kylmää vettä 5 minuutiksi. Nosta ne vedestä ja sulata miedolla lämmöllä.
2. Soseuta savulohi. Sekoita täyte, lisää viimeiseksi liivate.
3. Muotoile kylmäsavulohi tuuteiksi ja täytä ne täytteellä. Koristele.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka