Katkarapupannu
Maukkaasti maustettu katkarapumuhennos, joka tarjoillaan vastakeitetyn riisin tai pastan kera. Arvostettu iltaruoka. Tarjoile maukkaan leivän kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 600-800 g kuorellisia katkarapuja
- 1 keltasipuli, hienonnettuna
- 1 tl currya
- 1 tl paprikajauhetta
- 2 rkl margariinia
- 2-3 rkl tomaattipyreetä
- 2 ½ dl kermaa
- suolaa ja pippuria
- keitettyä riisiä
Valmistusohje
1. Kuori katkaravut.
2. Paista sipulia, currya ja paprikaa voissa paistokasarissa. Lisää kerma ja tomaattipyree, keitä hiljalleen 10 minuuttia. Mausta.
3. Lisää katkaravut, kuumenna nopeasti ja tarjoile heti keitetyn riisin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan