Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Katkarapuomeletti

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Gluteeniton

Ainekset

  • 5 kananmunaa
  • 5 rkl vettä
  • 1 paprika
  • 1 sipuli
  • 200 g katkarapuja
  • 3 rkl ranskankermaa
  • 2 rkl hienonnettua ruohosipulia
  • 1 sitruuna
  • suolaa ja valkopippuria
  • 1 rkl voita
  • Katso video!

Valmistusohje

Valuta katkaravut hyvin ja sekoita joukkoon ruohosipuli sekä ranskankerma. Mausta seos sitruunanmehulla, suolalla ja pippurilla.

Suikaloi paprika ja hienonna sipuli. Riko kananmunat kulhoon ja lisää joukkoon vesi. Mausta seos suolalla ja pippurilla.

Lämmitä pannu kuumaksi ja lisää siihen nokare voita. Lisää munamassa pannulle ja sekoita massaa puuhaarukalla kunnes se alkaa hyytyä. Lusikoi katkaraputäyte munakkaan keskelle ja taita munakas taskuksi. Kumoa lautaselle ja nauti

Lisää aiheesta:

Harri Syrjäsen pekoni-paprikamunakasVihreä hernekeitto, muikunmätiä ja ranskankermaaKananmunat sipuli-tomaattipedillä ja parsakaalimunakasLohipastaPapu-katkarapumunakkaatKuorrutettu broileri ja punajuuripaistos
MunakasMakujaGluteenitonVideoreseptitPääruoatKalaruoka

Makuja-kokki Henri Alénin versio perinteisestä omeletista maistuu katkaravuilta, ruohosipulilta ja ranskankermalta. Nopeasti ja helposti valmistuvalla herkulla saa varmasti vatsansa täyteen.

Tuoreimmat aiheesta

Munakas
  • 31.08.202412:00
    Kalaruoka

    Kotikeittiömestarit: Teresa Välimäen peruna-ruusukaalimunakas espanjalaiseen tapaan ja rapeaa kalaa

  • 24.08.202412:00
    Sushi

    Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan maki-sushimunakasrullat

  • 18.03.202311:30
    Välipalat

    Harri Syrjäsen pekoni-paprikamunakas

  • 14.02.202314:03
    Nopeat ja helpot

    Mikromunakas

  • 29.01.202317:30
    Kasvismunakas

    Harri Syrjäsen texmex-munakas