Mainos
Mainos

Kuoritut katkaravut ovat kasarien pieni ylellisyys.

5 annosta

250 g kesäkurpitsaa

250 g paprikaa

1 tl currya

1 tl paprikajauhetta

2 dl tomaattimurskaa

1/2 dl soijakastiketta

2 rkl fariinisokeria

1 rkl Rajamäen Viinietikkaa

1/2 l kasvislientä

3 rkl ohrakasta

250 g kuorittuja katkarapuja

Valmistusohje

Reseptin tarjoaa:

Suikaloi kesäkurpitsa ja paprika. Kuullota suikaleita öljyssä.

Lisää joukkoon curry ja paprikajauhe ja jatka kuullottamista. Kaada joukkoon tomaattimurska, soijakastike, fariinisokeri, viinietikka ja kasvisliemi. Kuumenna kiehuvaksi ja suurusta pieneen kylmään vesitilkkaan liuotetulla ohrakkaalla.

Anna keitoksen kiehua pari minuuttia. Lisää viimeisenä katkaravut ja kuumenna, mutta älä enää keitä. Tarjoa riisin kanssa.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.