Katkarapukasari
Kuoritut katkaravut ovat kasarien pieni ylellisyys.
- Ruokavalio: Laktoositon
Ainekset
- 5 annosta
- 250 g kesäkurpitsaa
- 250 g paprikaa
- 1 tl currya
- 1 tl paprikajauhetta
- 2 dl tomaattimurskaa
- 1/2 dl soijakastiketta
- 2 rkl fariinisokeria
- 1 rkl Rajamäen Viinietikkaa
- 1/2 l kasvislientä
- 3 rkl ohrakasta
- 250 g kuorittuja katkarapuja
Valmistusohje
Reseptin tarjoaa:
Suikaloi kesäkurpitsa ja paprika. Kuullota suikaleita öljyssä.
Lisää joukkoon curry ja paprikajauhe ja jatka kuullottamista. Kaada joukkoon tomaattimurska, soijakastike, fariinisokeri, viinietikka ja kasvisliemi. Kuumenna kiehuvaksi ja suurusta pieneen kylmään vesitilkkaan liuotetulla ohrakkaalla.
Anna keitoksen kiehua pari minuuttia. Lisää viimeisenä katkaravut ja kuumenna, mutta älä enää keitä. Tarjoa riisin kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka