Katkarapucurry

Sipuli, omena ja curry ovat hieno makuyhdistelmä, joka sopii hyvin yhteen katkarapujen kanssa. Tarjoile katkarapucurry vastakeitetyn riisin kera.

Neljälle

  • 1 kg kuorimattomia katkarapuja
  • 2 hapanta omenaa, kuutioina
  • 1 keltasipuli, hienonnettuna
  • 2 rkl margariinia
  • 1-2 tl currya
  • 1 prk tomaattimurskaa
  • 150 g herkkusieniä, viipaleina
  • 2 dl maissia
  • tabascoa
  • suolaa

Valmistusohje

1. Kuori katkaravut.

2. Paista sipulia, currya ja omenaa margariinissa muutama minuutti. Kääntele mukaan tomaattimurska. Mausta suolalla ja tabascolla. Keitä 5 minuuttia. Kääntele mukaan katkaravut, kuumenna nopeasti. Laita päälle herkkusieniä, tarjoile keitetyn riisin kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.