Katkarapucurry
Sipuli, omena ja curry ovat hieno makuyhdistelmä, joka sopii hyvin yhteen katkarapujen kanssa. Tarjoile katkarapucurry vastakeitetyn riisin kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 1 kg kuorimattomia katkarapuja
- 2 hapanta omenaa, kuutioina
- 1 keltasipuli, hienonnettuna
- 2 rkl margariinia
- 1-2 tl currya
- 1 prk tomaattimurskaa
- 150 g herkkusieniä, viipaleina
- 2 dl maissia
- tabascoa
- suolaa
Valmistusohje
1. Kuori katkaravut.
2. Paista sipulia, currya ja omenaa margariinissa muutama minuutti. Kääntele mukaan tomaattimurska. Mausta suolalla ja tabascolla. Keitä 5 minuuttia. Kääntele mukaan katkaravut, kuumenna nopeasti. Laita päälle herkkusieniä, tarjoile keitetyn riisin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka