Katkarapucurry

Sipuli, omena ja curry ovat hieno makuyhdistelmä, joka sopii hyvin yhteen katkarapujen kanssa. Tarjoile katkarapucurry vastakeitetyn riisin kera.

Neljälle

  • 1 kg kuorimattomia katkarapuja
  • 2 hapanta omenaa, kuutioina
  • 1 keltasipuli, hienonnettuna
  • 2 rkl margariinia
  • 1-2 tl currya
  • 1 prk tomaattimurskaa
  • 150 g herkkusieniä, viipaleina
  • 2 dl maissia
  • tabascoa
  • suolaa

Valmistusohje

1. Kuori katkaravut.

2. Paista sipulia, currya ja omenaa margariinissa muutama minuutti. Kääntele mukaan tomaattimurska. Mausta suolalla ja tabascolla. Keitä 5 minuuttia. Kääntele mukaan katkaravut, kuumenna nopeasti. Laita päälle herkkusieniä, tarjoile keitetyn riisin kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!