Katkarapucurry
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5672650/landscape16_9/515/290/ea009d0e5de60815c88da0055a967e3f/nu/934098-5195.jpg)
Julkaistu
Sipuli, omena ja curry ovat hieno makuyhdistelmä, joka sopii hyvin yhteen katkarapujen kanssa. Tarjoile katkarapucurry vastakeitetyn riisin kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 1 kg kuorimattomia katkarapuja
- 2 hapanta omenaa, kuutioina
- 1 keltasipuli, hienonnettuna
- 2 rkl margariinia
- 1-2 tl currya
- 1 prk tomaattimurskaa
- 150 g herkkusieniä, viipaleina
- 2 dl maissia
- tabascoa
- suolaa
Valmistusohje
1. Kuori katkaravut.
2. Paista sipulia, currya ja omenaa margariinissa muutama minuutti. Kääntele mukaan tomaattimurska. Mausta suolalla ja tabascolla. Keitä 5 minuuttia. Kääntele mukaan katkaravut, kuumenna nopeasti. Laita päälle herkkusieniä, tarjoile keitetyn riisin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka