Katajanmarja-pottuvoi

4:lle hengelle

  • 500 g perunaa
  • 70 g voita
  • 10 katajanmarjaa
  • suolaa
  • valkopippuria

Valmistusohje

Kuori perunat ja keitä kypsiksi suolatussa vedessä. Valuta hyvin. Murskaa katajanmarjat kevyesti esim. huhmareessa. Ruskista voi pannulla katajanmarjojen kera. Siivilöi perunoiden päälle. Murskaa perunat tasaiseksi massaksi puunuijalla tai lusikalla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!