Kasvispata
Julkaistu
Maukasta ja täyttävää.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 1-2 kesäkurpitsaa
- 2 palsternakkaa
- 2 paprikaa
- 4 tomaattia
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 kevätsipuli
- 1 laakerinlehti
- 3-4 rkl oliiviöljyä
- hieman puristettua sitruunamehua
- ½ nippu persiljaa, hienonnettuna
- suolaa ja mustapippuria
Tarjoiluun
- 4 annosta liemessä keitettyä riisiä
- paprikajauhetta
Valmistusohje
1. Paloittele kaikki vihannekset pienemmiksi.
2. Kuumenna öljy padassa. Laita kaikki vihannekset pataan ja mausta. Keitä hiljalleen kannen alla kunnes kaikki tuntuu sopivan pehmeältä. Tarjoile riisin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan