Kassleria viinirypälekastikkeessa
Italiassa käytetään usein viinirypäleitä ja lihaa yhdessä. Rypäleet antavat ihanan makeanhappamen maun ruoalle.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 600 g savukassleria palana
- mustapippuria
- 1 tl timjamia
- 2 tl rosmariinia
- 500 g vihreitä rypäleitä halkaistuina
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Hiero mausteet kassleriin, laita se paistokasariin, jossa on hieman voita pohjalla. Ruskista kevyesti ympäriinsä.
2. Lisää puolet rypäleistä, joista on poistettu siemenet, pataan, sulje kansi ja paista alhaisella lämmöllä noin 30 minuuttia, kunnes rypäleet mehustuvat.
3. Leikkaa liha viipaleiksi ja aseta vadille, kaada päälle paistoliemi ja tarjoile loput rypäleet ohessa. Tuore pasta sopii lisäkkeeksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan