Kassleria ja purjokermaa

Kassler kuuluu keittiön erinomaisiin perusraaka-aineisiin - vaikka tämän reseptin ideana on itse asiassa purjokerma. Tämä yksinkertaiselta vaikuttava lisäke sopii nimittäin täydellisesti myös kaiken savustetun ruoan kanssa. Niin savustettu kala kuin lihakin tarvitsee jotain miedon kermaista makua koristamaan.

4 annosta

  • 8 kasslerviipaletta
  • grilliöljyä

Purjokerma

  • 2 purjosipulia
  • 3 dl kuohu- tai ranskankermaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Sivele kasslerviipaleet grilliöljyllä ja grillaa niitä 2-3 minuuttia kummaltakin puolelta.

2. Huuhtele purjo ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Kiehauta purjo ja kerma ja anna kiehua 3-4 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Tarjoile grillatun kasslerin ja keitettyjen uusien perunoiden kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja