Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kassleria ja purjokermaa

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton

4 annosta

  • 8 kasslerviipaletta
  • grilliöljyä

Purjokerma

  • 2 purjosipulia
  • 3 dl kuohu- tai ranskankermaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Sivele kasslerviipaleet grilliöljyllä ja grillaa niitä 2-3 minuuttia kummaltakin puolelta.

2. Huuhtele purjo ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi. Kiehauta purjo ja kerma ja anna kiehua 3-4 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Tarjoile grillatun kasslerin ja keitettyjen uusien perunoiden kanssa.

Kassler kuuluu keittiön erinomaisiin perusraaka-aineisiin - vaikka tämän reseptin ideana on itse asiassa purjokerma. Tämä yksinkertaiselta vaikuttava lisäke sopii nimittäin täydellisesti myös kaiken savustetun ruoan kanssa. Niin savustettu kala kuin lihakin tarvitsee jotain miedon kermaista makua koristamaan.

Lisää aiheesta:

Kanafileet sinihomejuustokastikkeessa tagliatellen keraPunakampelaa GrenoblaiseUunikassleria viinikastikkeellaSitruunahaudutettua porsastaPorsaanfileetä paprikan keraNoettu possunfilee
KasslerKananmunatonGluteenitonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Kassler
  • 10.09.202114:55
    Porsaanlihapata

    Farangin karamellipossu eli rapeaa possua, palmusokerikaramellia ja riisiviinietikkaa

  • 18.02.201300:00
    Liharuoka

    Anjovis- ja yrttimarinoitu kassler

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kassleria chutneyn ja lohkoperunoiden kera

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kassleria ja purjokermaa

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Leivitettyä kassleria tomaattikastikkeessa