Käserösti
Julkaistu
Tämä itävaltalainen perunaruoka maistuu vahvasti juustolta. Maukasta puhdasmakuisten lintu- tai liharuokien kera, sopii myös kasvissyöjälle salaatin kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- 8-10 raakaraastettua perunaa
- 2 keltasipulia, hienonnettuna
- 150 g juustoraastetta
- paprikajauhetta
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.
2. Paista sipulia pannulla voissa, lisää perunat ja sekoittele. Mausta suolalla, pippurilla ja paprikalla.
3. Paista kunnes perunat ovat puolipehmeitä, ripottele päälle juusto ja litistä kakuksi.
4. Laita pannu uuniin (kahvan tulee olla uuninkestävä!) ja paista kypsäksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje