Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Karitsan paahtopaisti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Karitsan paahtopaistia maukkaassa kastikkeessa.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

Ainekset

  • 4 pientä karitsan-paahtopaistia
  • 1,5 dl kivettömiä oliiveja
  • 1 tl kapriksia
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 5 oksaa timjamia
  • noin 1 dl oliiviöljyä
  • suolaa ja mustapippuria
  • tilkka punaviiniä ja lihalientä

Valmistusohje

Puhdista paisteista mahdolliset kalvot pois. Paista niihin väri pannulla tilkassa öljyä. Aseta paistit uunipellille.

Mausta paistit kevyesti suolalla ja mustapippurilla.

Sekoita oliivit, kaprikset, valkosipuli ja öljy keskenään. Nypi mukaan timjamin lehdet. Soseuta kiinteäksi tahnaksi sauvasekoittimella.

Levitä tahnaa ohut kerros paistien päälle. Aseta paistit uuninpannulle. Laita pohjalle hieman punaviiniä ja lihalientä. Tästä syntyy maukas liemevä kastike paisteille.

Paista paisteja uunissa kahdeksasta kymmeneen minuuttia 190-asteessa, tai kunnes sisälämpö on noin 48 astetta. Ota paistit uunista ja anna niiden levätä hetki ennen tarjoilua.

Tarjoa paistin kanssa

Lisää aiheesta:

Italialainen lampaanpaistiLampaanpaisti provencaleItalialainen paistiPääsiäisen lammaspaistiLampaanpaisti ja yrttivoiMozzarellagratinoitu lampaanpaisti tomaattikastikkeella
PaahtopaistiKananmunatonGluteenitonLaktoositonPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Paahtopaisti
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Täytetyt paahtopaistikääröt

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Paahtopaistia ja perunasalaattia

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Paistia, Yorkshirevanukasta ja keitettyjä vihanneksia

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Hirven paahtopaisti ja yrttimajoneesi

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Paahtopaisti ranskalaisten valkosipuliperunoiden kera