Karibialainen katkarapupaketti
Tässä karibialaisessa ruokalajissa yhdistyvät makeat, happamat ja suolaiset maut. Tarjoile alkuruokana tai pienenä illallisena.
Kuudelle
- 6 levyä filotaikinaa 18 x 18 cm
- 1 munankeltuainen
- 1 ½ rkl voisulaa
- ½ rkl aniksensiemeniä
Täyte
- 50 g kuorittuja katkarapuja
- 50 g maissia
- 1 maustemitta jauhettua korianteria
- 1 ½ rkl hienonnettua salottisipulia
- ½ rkl hienonnettuja cashewpähkinöitä
- 1 maustemitta suolaa
- 1 maustemitta jauhettua mustapippuria
Valmistusohje
1. Kuori salottisipuli ja hienonna. Hienonna pähkinät, puolita katkaravut. Laita katkaravut, maissi, korianteri, salottisipuli ja pähkinät kulhoon, sekoita ja mausta suolalla ja pippurilla.
2. Jaa sekoitus taikinalevyille, penslaa reunat keltuaisella ja kääri kokoon 6 paketiksi. Penslaa päälle paljon voisulaa ja ripottele päälle anista. Kuumenna paistinpannu ja paista paketteja n. 1 ½ minuuttia joka puolelta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut