Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Karibialainen katkarapupaketti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tässä karibialaisessa ruokalajissa yhdistyvät makeat, happamat ja suolaiset maut. Tarjoile alkuruokana tai pienenä illallisena.

Kuudelle

  • 6 levyä filotaikinaa 18 x 18 cm
  • 1 munankeltuainen
  • 1 ½ rkl voisulaa
  • ½ rkl aniksensiemeniä

Täyte

  • 50 g kuorittuja katkarapuja
  • 50 g maissia
  • 1 maustemitta jauhettua korianteria
  • 1 ½ rkl hienonnettua salottisipulia
  • ½ rkl hienonnettuja cashewpähkinöitä
  • 1 maustemitta suolaa
  • 1 maustemitta jauhettua mustapippuria

Valmistusohje

1. Kuori salottisipuli ja hienonna. Hienonna pähkinät, puolita katkaravut. Laita katkaravut, maissi, korianteri, salottisipuli ja pähkinät kulhoon, sekoita ja mausta suolalla ja pippurilla.

2. Jaa sekoitus taikinalevyille, penslaa reunat keltuaisella ja kääri kokoon 6 paketiksi. Penslaa päälle paljon voisulaa ja ripottele päälle anista. Kuumenna paistinpannu ja paista paketteja n. 1 ½ minuuttia joka puolelta.

Lisää aiheesta:

Lohitartar avokadon keraPerunasalaatti pähkinöilläQuesadilloja, mozzarellaa ja herkkusieniäEtikkasilakkaa näkkileivällä tillin keraUunissa paistettuja vihanneksia ja paahdettuja pinjansiemeniäRapuja, taskurapuja ja katkarapuja cajun
FiloVälipalatAlkuruoatVappuUusivuosiBrunssiGoGreenPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Filo
  • 18.02.201300:00
    Suolaiset leivonnaiset

    Kreetalainen kesäkurpitsapiiras

  • 18.02.201300:00
    Vappu

    Kasvisnyytit

  • 18.02.201300:00
    Parsaviikot

    Parsaa filotaikinassa

  • 18.02.201300:00
    Makeat leivonnaiset

    Omena-aprikoosistruudeli

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Filopiiraat kasvistäytteellä