Sisällöt Tomi Einonen Vastaava päätoimittaja Ilkka Ahtiainen Uutispäätoimittaja Mona Haapsaari Toimituspäällikkö Teemu Niikko Toimituspäällikkö, urheilu Liiketoiminta Iina Eloranta VP, Channels and Digital Consumption SuomiAreena Jeremias Kontio Vastaava tuottaja
Makuja
Kari Aihisen pottuvoi – täydellisen helppo perunalisuke Julkaistu 11.06.2020 15:29 Petra Tuominen
petra.tuominen@mtv.fi
Ainekset 1kg jauhoisia uuniperunoita n. 150 g voita n. 1 tl suolaa Valmistusohje Pottuvoi valmistuu näin: Laita uuni lämpenemään 185 asteeseen Pese perunat. Laita perunat folion päälle ja sellaisenaan uuniin. Pidä perunoita uunissa noin tunnin verran. Puolita kypsät perunat. Koverra kuuma sisus kulhoon. Lisää joukkoon runsaasti voita. Sekoita massa tasaiseksi. Mausta suolalla.
Pottuvoi on kuin oikaistu perunamuusi. Kari Aihisen reseptissä perunat paahdetaan kuorineen uunissa, jonka jälkeen niiden sisus koverretaan ja sekoitetaan voin kanssa. Simppeliä, mutta hyvää!
19.7. 08:31
29.04.2021 10:27
11.06.2020 15:29
07.06.2018 07:19
19.01.2018 20:00
Lataa lisää