Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kari Aihisen pottuvoi – täydellisen helppo perunalisuke

Shutterstock
Julkaistu 11.06.2020 15:29

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

  • Ruokavalio: Kasvisruoka

Ainekset

  • 1kg jauhoisia uuniperunoita
  • n. 150 g voita
  • n. 1 tl suolaa

Valmistusohje

Pottuvoi valmistuu näin:

  1. Laita uuni lämpenemään 185 asteeseen Pese perunat. Laita perunat folion päälle ja sellaisenaan uuniin. Pidä perunoita uunissa noin tunnin verran.
  2. Puolita kypsät perunat. Koverra kuuma sisus kulhoon. Lisää joukkoon runsaasti voita. Sekoita massa tasaiseksi. Mausta suolalla.

Lisää aiheesta:

Parhaat perunat airfryerissaKermainen lohi-perunalaatikko Kari Aihisen tapaanKari Aihisen helppo lohilaatikkoRuskistettu voi ja perunatHasselbackan eli pähkinämäen perunatRaakaperunaohukaiset
PerunaKari AihinenNopeat ja helpotPerunamuusiLisäkeruoatKasvisruoka

Pottuvoi on kuin oikaistu perunamuusi. Kari Aihisen reseptissä perunat paahdetaan kuorineen uunissa, jonka jälkeen niiden sisus koverretaan ja sekoitetaan voin kanssa. Simppeliä, mutta hyvää!

Tuoreimmat aiheesta

Peruna
  • 19.7.08:31
    Salaatit

    Chef Wallinin lämminsavukirjolohisalaatti

  • 29.04.202110:27
    Perunat

    Krossatut perunat – Hans Välimäen helppo ohje

  • 11.06.202015:29
    Kari Aihinen

    Kari Aihisen pottuvoi – täydellisen helppo perunalisuke

  • 07.06.201807:19
    lohiresepti

    Ponzu-kevätsipulimarinoitua lohta ja fenkoli-perunasalaatti, grillattua sitruunaa

  • 19.01.201820:00
    Samassa liemessä

    Ruskistettu voi ja perunat