Mainos
Mainos

Venezuelasta peräisin olevan kanipadan tekee erityiseksi kookoksen maku. Tällä ohjeella voit tehdä pataa myös broilerinpaloista. Tarjoile padan kanssa keitettyjä perunoita ja leipää.

Kuudelle

  • 1 ½ kg kaninlihaa luineen
  • 5 dl kookosmaitoa
  • 1 dl kookoshiutaleita
  • 3 tomaattia
  • 1 1/4 dl sipulisilppua
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Kalttaa ja pieni tomaatit. Kuori ja silppua sipuli. Soseuta tomaatit ja sipuli mikserissä. Sekoita sose kookosmaidon ja kookoshiutaleiden kanssa.

2. Kuumenna seos kiehuvaksi, mausta suolalla ja pippurilla ja keitä 15 minuuttia silloin tällöin sekoittaen. Lisää pataan kaninpalat ja sulje kansi. Keitä hiljaa miedolla lämmöllä noin tunti, tai kunnes liha on mureaa.

3. Valele lihoja muutaman kerran keittämisen aikana. Tarjoile padan rinnalla leipää ja/tai perunaa.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.