Kanipata kookoksen kera
Venezuelasta peräisin olevan kanipadan tekee erityiseksi kookoksen maku. Tällä ohjeella voit tehdä pataa myös broilerinpaloista. Tarjoile padan kanssa keitettyjä perunoita ja leipää.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Kuudelle
- 1 ½ kg kaninlihaa luineen
- 5 dl kookosmaitoa
- 1 dl kookoshiutaleita
- 3 tomaattia
- 1 1/4 dl sipulisilppua
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1. Kalttaa ja pieni tomaatit. Kuori ja silppua sipuli. Soseuta tomaatit ja sipuli mikserissä. Sekoita sose kookosmaidon ja kookoshiutaleiden kanssa.
2. Kuumenna seos kiehuvaksi, mausta suolalla ja pippurilla ja keitä 15 minuuttia silloin tällöin sekoittaen. Lisää pataan kaninpalat ja sulje kansi. Keitä hiljaa miedolla lämmöllä noin tunti, tai kunnes liha on mureaa.
3. Valele lihoja muutaman kerran keittämisen aikana. Tarjoile padan rinnalla leipää ja/tai perunaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan