Kaneliomenat
Julkaistu
Aika kevyt, mutta fantastisen maukas jälkiruoka.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka, Laktoositon, Gluteeniton, Kevyt
Ainekset
- Neljälle
Raaka-aineet
- 6-8 isoa, makeaa omenaa
- 2 rkl fariinisokeria
- 1 rkl kanelia
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Voitele uunivuoka kevyesti. Kuori ja lohko omenat ja laita vuokaan. Sekoita fariini ja kaneli, ripottele omenalohkoille.
2. Paista uunin keskitasolla noin 20 minuuttia niin että sokeri sulaa. Tarjoile jäätelön kanssa, jos haluat.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Liisan superhelpot kesäkurpitsapiiraat
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Omena-kaurapaistos ja vaniljakastike
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta