Kaneliomenat
Julkaistu
Aika kevyt, mutta fantastisen maukas jälkiruoka.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka, Laktoositon, Gluteeniton, Kevyt
Ainekset
- Neljälle
Raaka-aineet
- 6-8 isoa, makeaa omenaa
- 2 rkl fariinisokeria
- 1 rkl kanelia
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Voitele uunivuoka kevyesti. Kuori ja lohko omenat ja laita vuokaan. Sekoita fariini ja kaneli, ripottele omenalohkoille.
2. Paista uunin keskitasolla noin 20 minuuttia niin että sokeri sulaa. Tarjoile jäätelön kanssa, jos haluat.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje