Mainos
Mainos

Kanaviillokki on koko perheelle maistuva ateria. Valmista kanaviillokille ensin kevyt kanaliemi. Lisää kypsät kananpalat liemeen ja viimeistele viillokki kermalla. Tarjoa kanaviillokin kanssa lisukkeena riisiä ja mustaviinimarjahyytelöä.

Ainekset

  • 1 kypsän kanan liha
  • 1 l kanalientä
  • 1-2 rkl currya
  • vaaleaa kastikesuurustetta
  • 1 dl kermaa
  • riisiä
  • mustaviinimarjahyytelöä

Valmistusohje

Kuumenna kanaliemi ja mausta se currylla. Suurusta kastikemaisen paksuksi vaalealla kastikesuuruksella. Anna makujen tasaantua keittämällä kastiketta hiljalleen. Leikkaa suurimmat kananpalat ja lisää ne kastikepohjaan. Aateloi kanaviillokki lopuksi kermalla.

Tarjoa keitetyn riisin ja mustaviinimarjahyytelön kanssa.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.