Kanaviillokki mustaviinimarjahyytelön kera
Kanaviillokki on koko perheelle maistuva ateria. Valmista kanaviillokille ensin kevyt kanaliemi. Lisää kypsät kananpalat liemeen ja viimeistele viillokki kermalla. Tarjoa kanaviillokin kanssa lisukkeena riisiä ja mustaviinimarjahyytelöä.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 1 kypsän kanan liha
- 1 l kanalientä
- 1-2 rkl currya
- vaaleaa kastikesuurustetta
- 1 dl kermaa
- riisiä
- mustaviinimarjahyytelöä
Valmistusohje
Kuumenna kanaliemi ja mausta se currylla. Suurusta kastikemaisen paksuksi vaalealla kastikesuuruksella. Anna makujen tasaantua keittämällä kastiketta hiljalleen. Leikkaa suurimmat kananpalat ja lisää ne kastikepohjaan. Aateloi kanaviillokki lopuksi kermalla.
Tarjoa keitetyn riisin ja mustaviinimarjahyytelön kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pika bébét
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen