Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kanapata, viinirypäleitä ja ananasta

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton

Neljälle

  • 1,2 kg broilerinpaloja
  • suolaa ja pippuria
  • 2 tl currya
  • 500 g viinirypäleitä
  • 1 dl kermaa
  • 1 paketti pekonia
  • 1 purkki ananasrenkaita
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Mausta broilerinpalat suolalla, pippurilla ja currylla. Ruskista lihat ja siirrä ne pataan.

2. Purista puolet rypäleistä niin, että mehu valuu pataan. Lisää kerma. Keitä hiljaa kypsäksi kannen alla noin 40 minuuttia.

3. Halkaise loput rypäleet ja laita ne pataan keittämisen loppupuolella. Paista pekoni ja paista myös valutetut ananasrenkaat kevyesti. Laita pekoni ja ananas pataan päällimmäiseksi ja tarjoile.

Jos sinulla on siemenettömiä viinirypäleitä, niitä ei tarvitse halkaista. Voit tietysti käyttää purkkiananaksen sijaan tuoretta. Riisi sopii lisukkeeksi ruoan kanssa.

Lisää aiheesta:

Haudutettu broileri-tomaattipataKukkoa viinissäEksoottinen broileripataKananmaksapyttipannuPatabroileri vihannesraasteen keraBoeuf Lyonnaise
KanapataKananmunatonGluteenitonPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kanapata
  • 14.03.202209:20
    Nopeat ja helpot

    Hedelmäinen kanapata eli Natalia Salmelan "kananaspata"

  • 12.01.202110:43
    Broilerinkoivet

    Helppo kanaviillokki – nopea valmistaa, taatusti maistuvaa

  • 17.01.202012:47
    Broilerinkoivet

    Lyonin kana – etikkakana on niin koukuttavaa, että et voi lopettaa syömistä

  • 18.02.201300:00
    Keitot

    Mulligatawny Soup

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Haudutettu broileri-tomaattipata