Kananpojanrintaa rypälekastikkeessa
Julkaistu
Kevyt kanaruoka on omiaan aloittamaan viikon. Rusinat tai rypäleet antavat ihanan säväyksen.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 4 broilerin rintafileetä
- 2 rkl oliiviöljyä
- suolaa
- 1 dl valkoviiniä
- 2 rkl sitruunamehua
- 2 rkl hunajaa
- 2 dl demi glaseeta
- 2 dl kuohukermaa
- 4 dl siemenettömiä viinirypäleitä puolikkaina tai rusinoita
Valmistusohje
Mausta broilerin rintafileet suolalla sekä valkopippurilla. Ruskista oliiviöljyssä kullankeltaisiksi.
Lisää pannulle valkoviini, sitruunanmehu, hunaja, demi glasee, kuohukerma ja rypäleet tai rusinat. Laita kansi päälle ja hauduta miedolla lämmöllä noin 8-10 minuuttia kunnes broileri on mehukasta ja kypsää. Anna vetäytyä hetki ennen viipalointia. Nauti riisin ja rapean vihreänsalaatin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Liisan superhelpot kesäkurpitsapiiraat
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Omena-kaurapaistos ja vaniljakastike
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku
-
Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta