Kananmunia cocotte ja kylmäsavulohta

Ainekset

  • 4 kananmunaa
  • 1-1,5 dl kermaa
  • 2 rkl juustoraastetta
  • 80 g kylmäsavulohta
  • ruohosipulia
  • suolaa ja valkopippuria

Valmistusohje

Sekoita kerma ja juustoraaste keskenään. Varaa neljä pientä kuppia ja aseta kylmäsavulohisiivut niiden pohjille. Riko munat yksitellen kuppeihin. Hienonna ruohosipuli ja yhdistä kermajuusto seokseen. Mausta munat suolalla ja pippurilla. Kaada kermajuustoseosta kuppeihin niin että keltuainen lähes peittyy. Paista cocottet uunissa noin 10 minuuttia 190 asteessa.. Keltuaisen tulisi olla juokseva mutta lämmin. Nauti tuoreen leivän kera!

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja