Kuullota sipulit öljyssä ja levitä tomaattiviipaleet sipulien päälle.
Mausta suolalla sekä cayennepippurilla. Riko kananmunat kahvikuppiin ja liu´uta ne yksitellen tomaattien päälle. Ripauta päälle suolaa. Kypsennä miedolla lämmöllä kunnes valkuainen jähmettyy. Jos peität pannun kannella, valkuainen jää verhoamaan valkuaista huntuna.
Riko munat kulhoon. Vatkaa munien rakenne rikki. Mausta suolalla sekä pippurilla ja sekoita vesi joukkoon. Ruskista voi pannulla ja kaada munakastaikina päälle. Sekoita munakasta muutaman kerran kahdeksikon muotoisin vedoin.
Kun munakas alkaa hyytyä, laita parsakaali, sipuli, basilika ja juustoraaste päälle. Ota pois liedeltä ja laita kansi päälle. Anna hyytyä hetki ja nauti heti. Munakas ei odota ruokailijoita, joten se pitää syödä heti kun se on valmis.