Mainos
Mainos

Jos pidät maksasta, rakastat kananmaksaa. Yhdessä pekonin kanssa siitä tulee jumalaisen hyvää! Grillaa vartaat grillillä tai uunissa, tarjoile mielellään voissa freesattujen kapristen kanssa.

Neljälle

  • 300 g pakastettua kananmaksaa
  • 150 g pekonia
  • 2 paprikaa, paloiteltuina
  • 15 pikkusipulia
  • meiramia
  • suolaa ja pippuria

Lisukkeeksi

  • keitettyä riisiä

Valmistusohje

1. Keitä sipuleita nopeasti vedessä ja valuta.

2. Pujota vuorotellen puoliksi sulanutta maksaa, käärittyä pekonia, sipulia ja paprikaa vartaille.

3. Anna maksan sulaa täysin ja mausta sitten vartaat.

4. Kääntele grillillä kunnes maksa tuntuu valmiilta. Tarjoile keitetyn riisin kera.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.