Kananmaksa-kaprissalaatti
Kun paistat kananmaksaa, muista, ettet paista sitä liian kuivaksi.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 400 g kananmaksaa
- 1 rkl voita
- 1 hyppysellinen suolaa
- 1 hyppysellinen jauhettua valkopippuria
- 1 pkt pekonia
- erilaisia salaatinlehtiä
- 1 keltainen paprika
Kastike
- 3 dl kermaviiliä
- 2 rkl juustoraastetta
- 2 rkl raastettua piparjuurta
- 2 rkl kapriksia
Valmistusohje
1. Sekoita kastikkeen ainekset ja laita kylmään tarjoiluun asti.
2. Paista maksaa voissa n. 3 minuuttia, sen tulee olla vaaleanpunainen keskeltä. Mausta suolalla ja pippurilla. Suikaloi pekoni, laita suikaleet kylmään pannuun ja kuumenna. Paista rapeaksi ja valuta talouspaperilla.
3. Puhdista ja huuhtele salaatinlehdet, revi ne pienemmiksi ja laita salaattikulhoon. Suikaloi paprika ja lisää kulhoon, päällimmäiseksi asettelet maksaa ja pekonia. Tarjoile kastikkeen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan