Mainos
Mainos

Kun paistat kananmaksaa, muista, ettet paista sitä liian kuivaksi.

Neljälle

  • 400 g kananmaksaa
  • 1 rkl voita
  • 1 hyppysellinen suolaa
  • 1 hyppysellinen jauhettua valkopippuria
  • 1 pkt pekonia
  • erilaisia salaatinlehtiä
  • 1 keltainen paprika

Kastike

  • 3 dl kermaviiliä
  • 2 rkl juustoraastetta
  • 2 rkl raastettua piparjuurta
  • 2 rkl kapriksia

Valmistusohje

1. Sekoita kastikkeen ainekset ja laita kylmään tarjoiluun asti.

2. Paista maksaa voissa n. 3 minuuttia, sen tulee olla vaaleanpunainen keskeltä. Mausta suolalla ja pippurilla. Suikaloi pekoni, laita suikaleet kylmään pannuun ja kuumenna. Paista rapeaksi ja valuta talouspaperilla.

3. Puhdista ja huuhtele salaatinlehdet, revi ne pienemmiksi ja laita salaattikulhoon. Suikaloi paprika ja lisää kulhoon, päällimmäiseksi asettelet maksaa ja pekonia. Tarjoile kastikkeen kera.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.