Kananmaksa-kaprissalaatti
Kun paistat kananmaksaa, muista, ettet paista sitä liian kuivaksi.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 400 g kananmaksaa
- 1 rkl voita
- 1 hyppysellinen suolaa
- 1 hyppysellinen jauhettua valkopippuria
- 1 pkt pekonia
- erilaisia salaatinlehtiä
- 1 keltainen paprika
Kastike
- 3 dl kermaviiliä
- 2 rkl juustoraastetta
- 2 rkl raastettua piparjuurta
- 2 rkl kapriksia
Valmistusohje
1. Sekoita kastikkeen ainekset ja laita kylmään tarjoiluun asti.
2. Paista maksaa voissa n. 3 minuuttia, sen tulee olla vaaleanpunainen keskeltä. Mausta suolalla ja pippurilla. Suikaloi pekoni, laita suikaleet kylmään pannuun ja kuumenna. Paista rapeaksi ja valuta talouspaperilla.
3. Puhdista ja huuhtele salaatinlehdet, revi ne pienemmiksi ja laita salaattikulhoon. Suikaloi paprika ja lisää kulhoon, päällimmäiseksi asettelet maksaa ja pekonia. Tarjoile kastikkeen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Paras sienikastike: Helppo suppilovahverokastike Katin ohjeella
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Taivaallinen omenahillo
-
Jäädytetty Nutella-juustokakku
-
Lassaka eli vähähiilihydraattinen lasagne ilman pastaa
-
Kotikeittiömestarit: Teresa Välimäen tonnikala-nachopelti