Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kanaa marokkolaisittain

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Resepti on ohjelmasta Köyhät Ritarit, ja reseptin tekijänä Nicolas Thieulon.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

Ainekset

  • voita
  • 4 kanankoipea
  • 1 hienonnettu sipuli
  • 1 tl rouhittua mustapippuria
  • 2 tl paprikajauhetta
  • 1 tl kuminansiemeniä
  • 1 kanelitanko
  • 1 sitruunan mehu
  • suolaa
  • pippuria

Porkkanasalaatti

  • 8 porkkanaa
  • 3 valkosipulikynttä
  • lehtipersiljaa
  • tuoretta korianteria
  • 2 tl kuminaa
  • suolaa
  • pippuria
  • oliiviöljyä
  • n. 20 mustaa oliivia

Valmistusohje

Kuumenna voi paksupohjaisessa kattilassa ja ruskista koivet. Nosta koivet kattilasta ja pehmennä sipuli samassa kattilassa miedolla lämmöllä. Lisää mustapippuri, paprika, kuminansiemenet, kanelitanko ja nosta koivet takaisin kattilaan. Sekoita ja kaada kattilaan sen verran vettä, että koivet melkein peittyvät. Keitä miedolla lämmöllä noin tunti välillä sekoittaen. Nosta koivet kattilasta ja keitä liemi puoleen. Siivilöi liemi ja lisää sitruunamehu. Mausta suolalla ja pippurilla. Kostuta koivet liemellä ennen tarjoilua.

Porkkanasalaatti:

Kuori ja viipaloi porkkanat. Keitä porkkanat suolavedessä. Jäähdytä porkkanat nopeasti kylmässä vedessä, valuta. Murskaa valkosipulikynnet ja hienonna persilja ja korianteri. Sekoita kaikki ainekset tarjoiluastiassa.

Lisää aiheesta:

Mulligatawny SoupThai-maustettu kanapataKanaa sitruunaruohollaKananpoika-taskurapupallerokeittoSahramikeitto simpukoillaPaprikoita ja lampaanjauhelihaa
KanaaKananmunatonGluteenitonLaktoositonPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kanaa
  • 31.03.202010:56
    Broileri

    Helppo cashew-kanakastike

  • 18.10.201708:52
    Kari Aihinen

    KFC-kanaa ja sriracha-majoneesia á la Kari Aihinen

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Bressen kana

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Kuskusia, kanaa ja lammasta

  • 18.02.201300:00
    Laktoositon

    Kylmä kanavati