Kampelakääryleet sienitäytteellä
Kevyttä ja maukasta.
- Ruokavalio: Laktoositon
Neljälle
- 800 g kampelafileitä
- suolaa
- noin 1 dl valkoviiniä
Täyte
- noin 400 g hienonnettuja herkkusieniä
- 2 salottisipulia, hienonnettuina
- 1 dl hienoksi suikaloitua purjoa
- suolaa ja pippuria
- hienonnettua persiljaa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225-asteeseen. Suolaa kalat ja laita fileet leikkuulaudalle.
2. Ruskista täyte kevyesti voissa pannulla. Levitä täyte fileille ja kääri ne rullalle.
3. Laita kääryleet tiiviisti kevyesti voideltuun uunivuokaan, kaada päälle viini.
4. Laita vuoka uunin keskitasolle 10-15 minuutiksi kunnes kala tuntuu kypsältä. Ripottele päälle hieman persiljaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti