Kalkkuna-hedelmänuudelit

Makuja-kokki Sami Garam valmistaa ihanan kevyttä ja hedelmäistä kalkkunaa maanantain iloksi. Tämä herkku syntyy ihan hetkessä.

Ainekset

  • 400 g kalkkunanrintaa tai –suikaleita
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 200 g trooppista hedelmäsekoitusta
  • 100 g sokeriherneitä
  • 1 dl kookosmaitoa
  • tuoretta chiliä tai tulista chilikastiketta
  • 4 pss pikanuudeleita mausteineen

Valmistusohje

Suikaloi kalkkuna ja kuullota suikaleet wokkipannulla, miedossa oliiviöljysssä. Lisää hedelmät ja sokeriherneet ja kaada kookosmaitoa wokkiin mukaan.

Kiehauta ja mausta tuoreella chilillä tai vahvalla chilikastikkeella. Valmista nuudelit mausteliemessään ja nosta ne lautaselle.

Lusikoi kastiketta nuudeleiden päälle ja tarjoile annos heti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!