Kalkkuna-hedelmänuudelit
Makuja-kokki Sami Garam valmistaa ihanan kevyttä ja hedelmäistä kalkkunaa maanantain iloksi. Tämä herkku syntyy ihan hetkessä.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon
Ainekset
- 400 g kalkkunanrintaa tai –suikaleita
- 2 rkl oliiviöljyä
- 200 g trooppista hedelmäsekoitusta
- 100 g sokeriherneitä
- 1 dl kookosmaitoa
- tuoretta chiliä tai tulista chilikastiketta
- 4 pss pikanuudeleita mausteineen
Valmistusohje
Suikaloi kalkkuna ja kuullota suikaleet wokkipannulla, miedossa oliiviöljysssä. Lisää hedelmät ja sokeriherneet ja kaada kookosmaitoa wokkiin mukaan.
Kiehauta ja mausta tuoreella chilillä tai vahvalla chilikastikkeella. Valmista nuudelit mausteliemessään ja nosta ne lautaselle.
Lusikoi kastiketta nuudeleiden päälle ja tarjoile annos heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta