Kalkkuna-hedelmänuudelit

Makuja-kokki Sami Garam valmistaa ihanan kevyttä ja hedelmäistä kalkkunaa maanantain iloksi. Tämä herkku syntyy ihan hetkessä.

Ainekset

  • 400 g kalkkunanrintaa tai –suikaleita
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 200 g trooppista hedelmäsekoitusta
  • 100 g sokeriherneitä
  • 1 dl kookosmaitoa
  • tuoretta chiliä tai tulista chilikastiketta
  • 4 pss pikanuudeleita mausteineen

Valmistusohje

Suikaloi kalkkuna ja kuullota suikaleet wokkipannulla, miedossa oliiviöljysssä. Lisää hedelmät ja sokeriherneet ja kaada kookosmaitoa wokkiin mukaan.

Kiehauta ja mausta tuoreella chilillä tai vahvalla chilikastikkeella. Valmista nuudelit mausteliemessään ja nosta ne lautaselle.

Lusikoi kastiketta nuudeleiden päälle ja tarjoile annos heti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.