Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kalavuoat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Voit tehdä tämän mainiolta maistuvan alkuruoan, jos sinulla on tähteeksi jäänyttä keitettyä kalaa ja riisiä. Kalaksi sopii parhaiten turska, kolja tai kuha.

  • Ruokavalio: Gluteeniton

Neljälle

  • 200 g keitettyä kalaa
  • 1 dl keitettyä riisiä
  • 2 munaa
  • 2 dl kermaa
  • suolaa ja valkopippuria
  • 1 rkl parmesaaniraastetta
  • 1 rasia kirsikkatomaatteja
  • 2 tl oliiviöljyä
  • mustapippurirouhetta

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Paloittele kala pienemmäksi. Voitele neljä uuninkestävää annosvuokaa. Lusikoi riisi vuokien pohjalle ja nosta kalapalat päälle. Vatkaa munat ja kerma, mausta suolalla ja pippurilla. Kaada munakerma vuokiin kalojen päälle.

2. Ripottele pinnalle parmesaaniraastetta. Paista uunin alatasolla noin 30 minuuttia, tai kunnes kalavuoissa on kaunis väri.

3. Halkaise kirsikkatomaatit ja paista ne öljyssä. Jauha pinnalle mustapippuria ja tarjoile kalavuokien kera.

Lisää aiheesta:

Silakkagratiinia chililläKalaa kookos-sipulikastikkeessaKalagratiini parsakaalillaKala-äyriäisvuokaNopea kala-parsakaaligratiiniYksinkertainen kalagratiini
KalagratiiniAlkuruoatGluteenitonLisäkeruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kalagratiini
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Matjesgratiini

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Silakkagratiinia chilillä

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Kalagratiini katkaravuilla ja Pommes duchessella

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Gratinoitua lohta ja kuhaa

  • 18.02.201300:00
    Lisäkeruoat

    Kalagratiini tomaatin ja duchesseperunoiden kera