Kalapullapata

Tämä on kevyttä, halpaa ja hyvää – onnistunut yhdistelmä! Myös parsakaali, sokeriherneet tai vihreät pavut sopivat pataan.

Kahdelle

  • 1 prk kalapullia liemessä
  • 1 tl currya
  • 1 keltasipulia, hienonnettuina
  • 1 vihreä paprika, suikaloituna
  • 1 pkt pakastettuja vihreitä herneitä
  • 1 prk kokonaisia tomaatteja
  • ½ kalaliemikuutio
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 2 tl rapsiöljyä tai voita

Valmistusohje

1. Paista curry, sipuli ja paprika voissa tai öljyssä teflonpannussa kunnes sipuli on pehmennyt.

2. Lisää kalapuolet ja puolet purkin liemestä. Lisää herneet, murusta mukaan liemikuutio ja kääntele halkaistut tomaatit mukaan. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Keitä pataa hiljalleen kannen alla 5-10 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.