Kalapullapata
Tämä on kevyttä, halpaa ja hyvää – onnistunut yhdistelmä! Myös parsakaali, sokeriherneet tai vihreät pavut sopivat pataan.
- Ruokavalio: Kevyt
Kahdelle
- 1 prk kalapullia liemessä
- 1 tl currya
- 1 keltasipulia, hienonnettuina
- 1 vihreä paprika, suikaloituna
- 1 pkt pakastettuja vihreitä herneitä
- 1 prk kokonaisia tomaatteja
- ½ kalaliemikuutio
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- 2 tl rapsiöljyä tai voita
Valmistusohje
1. Paista curry, sipuli ja paprika voissa tai öljyssä teflonpannussa kunnes sipuli on pehmennyt.
2. Lisää kalapuolet ja puolet purkin liemestä. Lisää herneet, murusta mukaan liemikuutio ja kääntele halkaistut tomaatit mukaan. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Keitä pataa hiljalleen kannen alla 5-10 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Meksikolainen papukeitto
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!
-
Harri Syrjäsen inkiväärishotti