Kalapullapata
Julkaistu
Tämä on kevyttä, halpaa ja hyvää – onnistunut yhdistelmä! Myös parsakaali, sokeriherneet tai vihreät pavut sopivat pataan.
- Ruokavalio: Kevyt
Kahdelle
- 1 prk kalapullia liemessä
- 1 tl currya
- 1 keltasipulia, hienonnettuina
- 1 vihreä paprika, suikaloituna
- 1 pkt pakastettuja vihreitä herneitä
- 1 prk kokonaisia tomaatteja
- ½ kalaliemikuutio
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- 2 tl rapsiöljyä tai voita
Valmistusohje
1. Paista curry, sipuli ja paprika voissa tai öljyssä teflonpannussa kunnes sipuli on pehmennyt.
2. Lisää kalapuolet ja puolet purkin liemestä. Lisää herneet, murusta mukaan liemikuutio ja kääntele halkaistut tomaatit mukaan. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Keitä pataa hiljalleen kannen alla 5-10 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan