Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kalalla täytettyä paprikaa maissipuuron kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tähän ruokalajiin sopivat kiinteät, valkolihaiset kalat kuten kolja, kuha tai turska. Alkuperäisreseptissä paprikan sijaan käytetään poblanochiliä.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka

Neljälle

  • 400 g keitettyä kalafileetä
  • 4 vihreää paprikaa
  • 2 kevätsipulia
  • 1 rkl rapsiöljyä
  • 1 tl chilipippuria
  • suolaa ja jauhettua mustapippuria
  • 2 dl kalalientä

Maissipuuro

  • 2 dl polentaryynejä
  • 1 l kiehuvaa vettä
  • 2 rkl voita
  • 1 tl suolaa
  • 2 dl maissia

Valmistusohje

1. Maissipuuro: Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää voi ja suola, vatkaa mukaan polenta. Kuumenna kiehuvaksi, alenna lämpöä ja laita kansi päälle. Anna hautua 30-40 minuuttia, sekoittele välillä. Soseuta maissit ja lisää puuroon.

2. Paloittele kala pienemmiksi paloiksi. Leikkaa paprikoista pituussuuntaan viipale ja hienonna viipaleet. Poista paprikoista siemenet, laita paprikat voideltuun paistokasariin. Puhdista ja viipaloi kevätsipulit. Paista sipulia ja paprikasilppua öljyssä. Ota pannu liedeltä, kääntele mukaan kala. Mausta chilipippurilla, suolalla ja pippurilla.

3. Täytä paprikat kalaseoksella. Kaada päälle liemi ja kuumenna kiehuvaksi. Alenna lämpöä, laita kansi päälle ja hauduta miedolla lämmöllä 15-20 minuuttia. Tarjoile maissipuuron kera.

Lisää aiheesta:

Kala-äyriäispastaThiebou Diene, kalaa kasvisriisipedilläHaudutetut punakampelakääryleet vihanneskastikkeellaKatkarapukeitto banaanin keraPaprikakeitto krutonkien keraSoseutettu alkuruokakeitto leipäkrutonkien kera
PolentaKananmunatonGluteenitonKasvisruokaGoGreenPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Polenta
  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Maissimuhennosta ja vihanneksia

  • 18.02.201300:00
    Välipalat

    Polentaa paistetun parsan ja peston kera

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Grillattua polentaa

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Pehmeää polentaa, korvasieniä ja karamellisoitua sipulia

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Tattipolenta