Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kalakrustadit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ennen vanhaan etevät keittäjät kastoivat krustadirautoja porisevaan öljyyn ennen hienoja päivällisiä. Nykyään krustadeja saa onneksi valmiina kaupasta.

12 kpl

  • 12 krustadivuokaa
  • 300 g kampelafileetä
  • 1 dl vettä
  • ½ kalaliemikuutio
  • 1 dl kuivaa valkoviiniä
  • suolaa

Kastike

  • 1 rkl margariinia
  • 1 ½ rkl vehnäjauhoja
  • lientä keittämisestä
  • 2-3 rkl ranskankermaa
  • 150 g kuorittuja katkarapuja
  • 1 prk kokonaisia herkkusieniä, n. 200 g

Valmistusohje

1. Jaa fileet 12 pienempään palaan. Suolaa, kääri ne rullalle ja kiinnitä hammastikuilla. Laita ne tiiviisti matalaan pataan.

2. Kuumenna vesi ja viini kiehuvaksi, murusta mukaan liemikuutio ja kaada liemi kalojen päälle. Hauduta kalat kypsiksi muutama minuutti. Nosta ne padasta ja valuta.

3. Paista margariini ja jauhot, lisää siivilöityä lientä ja keitä 5 minuuttia. Vatkaa mukaan ranskankerma ja mausta.

4. Ruskista sienet kevyesti. Jaa kalat, katkaravut ja sienet krustadeihin, lusikoi päälle kastiketta. Koristele tillillä.

Lisää aiheesta:

Hienot kalakuorukatRapukeittoLohta korvasienikastikkeella ja purjotimbaaleillaFriteeratut silakat chiliranskankermalla ja perunamuusillaKampelaa valkoviinikastikkeessaMustaeväkampelaa valkoviinikastikkeessa
Cocktail alkupalatVappuUusivuosiBrunssiAlkuruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Cocktail alkupalat
  • 7.11.08:23
    Torttu

    Suolaiset joulutortut fetavaahdolla

  • 21.12.202416:00
    Joulu

    Joulun ja uudenvuoden syötävät kranssit

  • 14.12.202409:45
    Jouluruoka

    Helpot joulun cocktailpalat

  • 15.12.202313:17
    Tahnat

    Savuporotahna

  • 13.12.202314:56
    Nopeat ja helpot

    Helpot cocktailpalat