Mainos
Mainos

Arkivegetariaanille tämä pata on täydellinen päivällinen. Sen voi valmistella edellisenä iltana ja lämmittää, kun on ruoka-aika. Kun kerran keität papuja, kannattaa keittää enemmänkin kerralla ja pakastaa pienissä annospusseissa.

Neljälle

  • ½ kaalinpää
  • 3 dl keitettyjä, valkoisia papuja
  • 3 tomaattia
  • 250 g parsakaalia (brokkolia)
  • 1 prk tomaattimurskaa (400 g)
  • 1 ruukku oreganoa
  • oliiviöljyä
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Suikaloi kaali. Kuumenna paistinpannu ja paista kaali kullanruskeaksi oliiviöljyssä.

2. Voitele uuninkestävä vuoka ja laita pohjalle kaali, lisää pavut, parsakaali ja lohkotut tomaatit. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Kaada päälle tomaattimurska ja paista 200-asteisessa uunissa 25 minuuttia.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.