Kahden juuston cocktailvoileivät
Nämä herkulliset, pienet voileivät päällystetään ranskalaisella mimolette-juustolla, jota voi löytää hyvinvarustelluista juustotiskeistä. Myös muut maukkaat juustot sopivat, esimerkiksi emmental, kunhan juustosiivut voi kääriä rullalle. Tarjoile alkupalana tai cocktailpaloina.
- Ruokavalio: Kasvisruoka, Kevyt, Kananmunaton
Neljälle
- 4 viipaletta ruisleipää
- 100 g ricottajuustoa
- pituussuuntaan veistettyä kurkunkuorta
- 4 kunnonkokoista juustosiivua, esim. mimolette tai emmental
- 2 cocktailtomaattia
- salaatinlehtiä
Valmistusohje
1. Voitele leipäviipaleet ricottajuustolla.
2. Kääri juustoviipaleet rullalle ja asettele leipien päälle. Lohko tomaatit, leikkaa kurkunkuorta terävällä veitsellä. Koristele leivät tomaatilla ja kurkunkuorella.
3. Tarjoile salaattipedillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa