Juustogratinoidut kalapullat pinaatin kera

Tämä on täydellinen ruokalaji pienelle taloudelle. Kalapullia voi hyvin pitää pakkasessa ja ottaa esiin, kun aikaa on vain vähän. Tämä on myös hyvin kevyttä ruokaa.

Yhdelle

  • 1 pkt pakastettua lehtipinaattia
  • suolaa
  • jauhettua valkopippuria
  • hieman jauhettua muskottia
  • 6 pakastettua kalapullaa
  • ½ dl kevyttä juustoraastettapaprikajauhetta

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 275 asteeseen. Sulata pinaatti kattilassa ja mausta. Keitä kalapullat pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Voitele uunivuoka ja laita pinaatti vuokaan, laita kalapullat pinaattipedille. Ripottele päälle juustoa ja paprikaa, gratinoi uunissa, kunnes juusto on sulanut.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja