Juustogratinoidut kalapullat pinaatin kera
Tämä on täydellinen ruokalaji pienelle taloudelle. Kalapullia voi hyvin pitää pakkasessa ja ottaa esiin, kun aikaa on vain vähän. Tämä on myös hyvin kevyttä ruokaa.
- Ruokavalio: Kevyt
Yhdelle
- 1 pkt pakastettua lehtipinaattia
- suolaa
- jauhettua valkopippuria
- hieman jauhettua muskottia
- 6 pakastettua kalapullaa
- ½ dl kevyttä juustoraastettapaprikajauhetta
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 275 asteeseen. Sulata pinaatti kattilassa ja mausta. Keitä kalapullat pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Voitele uunivuoka ja laita pinaatti vuokaan, laita kalapullat pinaattipedille. Ripottele päälle juustoa ja paprikaa, gratinoi uunissa, kunnes juusto on sulanut.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan