Joulun hedelmäsalaatti
Käytä hyväksesi hedelmiä.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle-viidelle
- 3 omenaa, hyvälaatuisia
- 3 appelsiinia
- 2 banaania
- 1 prk purkitettuja aprikoosipuolikkaita
- 1 iso terttu viinirypäleitä
- hasselpähkinöitä tai muita pähkinöitä
Liemi
- 2 dl appelsiinimehua
- 3 rkl appelsiinilikööriä tai juoksevaa hunajaa
- ½ tl jauhettua kardemummaa
Valmistusohje
1. Paloittele hedelmät pienemmiksi paloiksi. Yhden appelsiineista voit halutessasi käyttää koristeluun.
2. Sekoita kauniisti kulhossa. Sekoita liemi ja kaada hedelmille. Laita jääkaappiin muutamaksi tunniksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan