Mainos
Mainos

Jos aikoo grillata broilerin, sille tekee hyvää ensin marinoitua, jolloin lihasta tulee mehevämpää. Tämä jogurttimarinadi sopii myös muulle rasvattomalle lihalle.

Neljälle

  • 1,2 kg broilerinpaloja

Marinadi

  • 3 dl luonnonjogurttia
  • suolaa
  • 3 valkosipulinkynttä puristettuna
  • 1 tl kuminaa jauhettuna
  • 1 tl paprikajauhetta

Lisäksi

  • tomaatti-sipulisalaattia

Valmistusohje

1. Sekoita marinadin ainekset ja laita broilerinpalat siihen. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti. Kääntele paloja pari kertaa

2. Grillaa broilerinpalat kypsiksi tai paista niitä 225-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.

3. Tarjoile lisäksi tomaatti-sipulisalaattia vihersalaattipedillä ja vinegretillä pirskoteltuna.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.