Jogurttimarinoitu broileri
Julkaistu
Jos aikoo grillata broilerin, sille tekee hyvää ensin marinoitua, jolloin lihasta tulee mehevämpää. Tämä jogurttimarinadi sopii myös muulle rasvattomalle lihalle.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- 1,2 kg broilerinpaloja
Marinadi
- 3 dl luonnonjogurttia
- suolaa
- 3 valkosipulinkynttä puristettuna
- 1 tl kuminaa jauhettuna
- 1 tl paprikajauhetta
Lisäksi
- tomaatti-sipulisalaattia
Valmistusohje
1. Sekoita marinadin ainekset ja laita broilerinpalat siihen. Anna maustua jääkaapissa muutama tunti. Kääntele paloja pari kertaa
2. Grillaa broilerinpalat kypsiksi tai paista niitä 225-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.
3. Tarjoile lisäksi tomaatti-sipulisalaattia vihersalaattipedillä ja vinegretillä pirskoteltuna.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan