Jauhelihapata valkoisten papujen kera
Julkaistu
Maukas ja lämmittävä arkipata. Voit lisätä tulisuutta ylimääräisellä tujauksella chiliä, jos haluat.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- 400 g vähärasvaista sika- tai sekajauhelihaa
- 2 valkosipulinkynttä silputtuna
- 1 paprika silputtuna
- 1 purkki tomaattimurskaa
- (chilillä maustettua)
- 1 purkki valkoisia papuja
- tomaattikastikkeessa
- chilijauhetta
- suolaa
Valmistusohje
1. Kuullota sipuli ja paprika öljyssä padassa. Lisää jauheliha, murustele ja ruskista. Mausta ja lisää tomaattimurska. Keitä hiljaa 40-50 minuuttia.
2. Sekoita joukkoon pavut, kun keittoaikaa on jäljellä noin 10 minuuttia. Mausta ja tarjoile mielellään valkosipulileivän kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan