Mainos

Kari Aihinen vinkkasi janssoninkiusaus-ohjeen Kaappaus keittiössä -ohjelmassa. Testaa täydellinen resepti arkiruokahittiin!

Ainekset

  • 2 sipulia
  • 8 perunaa
  • 2 purkkia anjovista
  • ½ pakettia pekonia
  • 6 dl kermaa
  • anjovisliemi
  • mustapippuria

Valmistusohje

Janssoninkiusaus valmistuu näin:

  1. Kuori ja pilko sipulit sekä perunat ohuiksi siivuiksi. Paloittele pekonit.
  2.  Voitele uunivuoka ja levitä pohjalle kerros sipulia, perunaa. Lado päälle vuorotellen pekonia, anjovisfileitä, sipulia ja perunaa.
  3. Sekoita kerma anjovisliemen kanssa ja mausta pippurilla. Kaada kermaseos vuokaan ja paista uunissa 200 asteessa, noin 45 min.

Katso myös jakson muut reseptit täältä.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja