Janssoninkiusaus – Kari Aihisen täydellinen ohje
Julkaistu
Kari Aihinen vinkkasi janssoninkiusaus-ohjeen Kaappaus keittiössä -ohjelmassa. Testaa täydellinen resepti arkiruokahittiin!
Ainekset
- 2 sipulia
- 8 perunaa
- 2 purkkia anjovista
- ½ pakettia pekonia
- 6 dl kermaa
- anjovisliemi
- mustapippuria
Valmistusohje
Janssoninkiusaus valmistuu näin:
- Kuori ja pilko sipulit sekä perunat ohuiksi siivuiksi. Paloittele pekonit.
- Voitele uunivuoka ja levitä pohjalle kerros sipulia, perunaa. Lado päälle vuorotellen pekonia, anjovisfileitä, sipulia ja perunaa.
- Sekoita kerma anjovisliemen kanssa ja mausta pippurilla. Kaada kermaseos vuokaan ja paista uunissa 200 asteessa, noin 45 min.
Katso myös jakson muut reseptit täältä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan