Janssoninkiusaus – Kari Aihisen täydellinen ohje
Julkaistu
Kari Aihinen vinkkasi janssoninkiusaus-ohjeen Kaappaus keittiössä -ohjelmassa. Testaa täydellinen resepti arkiruokahittiin!
Ainekset
- 2 sipulia
- 8 perunaa
- 2 purkkia anjovista
- ½ pakettia pekonia
- 6 dl kermaa
- anjovisliemi
- mustapippuria
Valmistusohje
Janssoninkiusaus valmistuu näin:
- Kuori ja pilko sipulit sekä perunat ohuiksi siivuiksi. Paloittele pekonit.
- Voitele uunivuoka ja levitä pohjalle kerros sipulia, perunaa. Lado päälle vuorotellen pekonia, anjovisfileitä, sipulia ja perunaa.
- Sekoita kerma anjovisliemen kanssa ja mausta pippurilla. Kaada kermaseos vuokaan ja paista uunissa 200 asteessa, noin 45 min.
Katso myös jakson muut reseptit täältä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Harri Syrjäsen vodkapasta