Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Itämaista taskurapua

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton

Neljälle

  • 1 prk taskuravunlihaa, noin 250 g
  • 2 dl tomaattimurskaa basilikalla
  • 2 paprikaa, hienonnettuina
  • 2 rkl margariinia
  • 1 rkl currya
  • 1 tl paprikajauhetta
  • hieman cayennepippuria
  • 2 valkosipulinkynttä, puolitettuina
  • 3 rkl chilikastiketta
  • 2 rkl vihreitä oliiveja, viipaleina
  • 1 dl kuohukermaa
  • suolaa

Valmistusohje

1. Puhdista ja paloittele taskuravunlihat pienemmiksi paloiksi.

2. Sulata margariini paistokasarissa. Lisää curry, paprikajauhe, cayennepippuri ja valkosipuli. Freesaa taskuravunlihaa pannulla pari minuuttia ja nosta ne pannulta.

3. Lisää vihannekset, lisää chili, suola ja oliivit. Keitä hiljalleen 10 minuuttia.

4. Lisää kerma. Lisää taskuravunlihat takaisin, kuumenna nopeasti. Tarjoile keitetyn riisin ja halutessasi banaaniviipaleiden kera.

Voimakkaasti maustettu taskurapuruoka, jossa curry, cayennepippuri, valkosipuli ja chilikastike antavat makua. Tarjoile vastakeitetyn, ilmavan riisin kanssa, joka imee itseensä maukasta kastiketta.

Lisää aiheesta:

Valkosipulilla ja inkiväärillä maustettu katkarapucurryMarinoidut lohikuutiot kirjolohenmätikastikkeen keraRapucurryKiinalaiset minttujättikatkaravutWokatut jättikatkaravut mustatorvisienten keraRiisipannu
TaskuravutKananmunatonGluteenitonGoGreenPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Taskuravut
  • 18.02.201300:00
    Kalapullat

    Taskurapupyörykät hapanimeläkastikkeella

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kompottia arktisista taskuravuista ja perunasta

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Taskurapusalaatti leipäkrutonkien kera

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Keitetyt taskuravut

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Tuoretta taskurapua yrttikastikkeella