Itämaiset kasvikset wokissa
Julkaistu
Resepti: Markus Maulavirta
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon, Kasvisruoka
1 annos
- 1 kpl paksoita
- 2 oksaa mangoldia
- kourallinen pieniä siitakesieniä kantoineen
- 1 kpl sipulia varsineen
- soijaa
- korianteria
- puolikas sitruuna
- 2 tl hunajaa
- kylmäpuristettua rypsiöljyä
Valmistusohje
Leikkaa paksoi, mangoldi ja sipuli reiluihin paloihin. Paista wokissa kylmäpuristetun rypsiöljyn kera. Lisää kourallinen pieniä siitakesieniä kantoineen. Mausta soijalla, silputulla korianterilla ja hunajalla. Purista vielä puolikkaan sitruunan mehu wokkiin.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan